TEAM

MARIJN WEGENER

TANDARTS EN EIGENAAR

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

Na 12,5 jaar zzp-tandarts te zijn geweest in verschillende praktijken is de tijd nu aangebroken om een lang gekoesterde droom te realiseren: een eigen praktijk vanaf de grond opbouwen. In mei 2023 ben ik van start gegaan op een tijdelijke locatie in Weesp. In november 2024 zal de definitieve locatie van Tandartsen Weespersluis openen in het gezondheidscentrum van Weespersluis. De praktijk krijgt ruimte voor 4 behandelkamers. Er zal een team gevormd worden bestaande uit meerdere tandartsen met verschillende specialisaties, een mondhygiëniste en (preventie) assistenten.

Ik heb als zzp tandarts vele jaren gewerkt in 2 verschillende praktijken en heb daar ervaren hoe prettig en leuk het is om een vast gezicht te zijn voor mijn patiënten. Ik put veel energie en plezier uit de goede persoonlijke band die ik opbouw.

Mijn voornaamste specialisatie is de beugelbehandeling voor volwassenen met de doorzichtige beugel. Deze behandeling gaat vaak gepaard met het verhelpen van slijtage waarbij ik de juiste positie (door middel van de beugel) en de oorspronkelijke vorm (door middel van composiet/porselein)  van de tanden en kiezen weer terugbreng. Het is een dankbare specialisatie met een mooi esthetisch resultaat en levert veel tevreden patiënten op. Ook werk ik graag met kinderen en maak ik van elk controle moment een feestje.

Samen met mijn man Bob, ons zoontje Beer (2020) en dochtertje Cato (2022) woon ik met veel plezier in Amsterdam.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen!

Xandra Post

Mondhygieniste

In juni 2016 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool InHolland van Amsterdam. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam als mondhygiënist. Het mooiste aan mijn vak is de combinatie van zorg, communicatie en nauwkeurig werken met je handen.  De persoonlijke band die ik opbouw met patiënten geeft mij veel energie en plezier. Als geboren en getogen Weespse, maar nu woonachtig in Amsterdam, vind ik het erg leuk om weer in Weesp te werken. Ook ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen!

Quirine Heuzeveldt-Wagener

Tandarts assistente in opleiding

Het contact met de mensen en de mogelijkheid om bij te kunnen dragen aan een goede zorgverlening is wat mij aanspreekt bij het beroep als tandartsassistente.

Sinds juni werk ik met veel plezier bij Tandartsen Weespersluis en kijk ik ernaar uit om in september 2024 naar de grote praktijk in Weespersluis te verhuizen.

Samen met mijn man woon ik in Bussum. Wij zijn trotse ouders van vier jongens.

Bob Scheeren

ENDODONTOLOOG

Lees verder
Super tandarts! Een allround zeer deskundige tandarts! Perfect in gebitscorrectie! Geeft duidelijke uitleg bij een probleem en welke behandeling zij gaat toepassen. De volgende dag informeert zij hoe het gaat. Zeer sympathiek, empathisch, en denkt mee!
Lees verder
Tandarts M. Wegener is een heel kundige tandarts. Werkt met veel passie. Is zeker heel begaan met haar patienten. Een fijne vrouw.
Lees verder
Goede deskundige tandarts. Neemt alle tijd, altijd vriendelijk en legt alles goed uit. Maakt van elke controle een feestje.
Lees verder
Tandarts Wegener is een hele deskundige tandarts waar ik al jaren kom. Heel correct met het maken van afspraken en heel duidelijk in de eventuele vervolgstappen die gaan komen.