Tarieven

De tarieven voor tandheelkundig hulp worden regelmatig door de overheid aangepast en vastgesteld. In de tarievenlijst kan je bekijken wat dit voor jou betekent. Voor vragen of informatie omtrent de tarieven kan je contact met ons opnemen. Wij zullen altijd een offerte maken bij behandelingen boven de €250.

Onze rekening
Wij begrijpen dat patiënten hun zorgverlener kiezen op basis van vertrouwen. Persoonlijk contact is hierin onmisbaar. Daarom versturen wij onze rekeningen voor behandelingen direct vanuit onze eigen praktijk. Hier gebruiken we de software van Payt voor. De software maakt het voor jou mogelijk om je rekeningen terug te vinden in een persoonlijke online omgeving (hier heb je geen account voor nodig), eenvoudig je rekeningen met iDEAL te betalen en te communiceren met de praktijk wanneer je vragen hebt over je rekening of een betalingsregeling wilt treffen.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar
Op de rekening die je van ons ontvangt staat duidelijk aangegeven welk bedrag vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van je leeftijd, type behandeling en de voorwaarden van je verzekeraar. Heb je een vraag over de vergoeding van je zorgverzekeraar? Neem dan direct contact op met je eigen verzekeraar.

De werkwijze van onze praktijk
De standaard werkwijze van onze praktijk is dat wij jouw behandeling eerst indienen bij je verzekeraar. Het deel dat niet door je verzekeraar wordt vergoed brengen we vervolgens bij je in rekening. Je hebt vervolgens 14 dagen om de rekening te voldoen. Dat kan je doen door gebruik te maken van de digitale betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL. Hebben wij nog geen of een oud e-mailadres van je, maar wil je wel graag jouw rekeningen via de mail ontvangen? Geef je e-mailadres dan z.s.m. aan ons door.

Veilig digitaal
Al jouw persoonlijke gegevens staan in een streng beveiligde omgeving. De software van Payt is gecertificeerd (NEN7510), waardoor je er op kunt vertrouwen dat Payt adequaat en veilig omgaat met je gegevens. Meer informatie over je rekening, je online omgeving of over Payt? Bekijk dan de pagina speciaal voor patiënten of neem rechtstreeks contact met ons op.

Lees verder
Super tandarts! Een allround zeer deskundige tandarts! Perfect in gebitscorrectie! Geeft duidelijke uitleg bij een probleem en welke behandeling zij gaat toepassen. De volgende dag informeert zij hoe het gaat. Zeer sympathiek, empathisch, en denkt mee!
Lees verder
Tandarts M. Wegener is een heel kundige tandarts. Werkt met veel passie. Is zeker heel begaan met haar patienten. Een fijne vrouw.
Lees verder
Goede deskundige tandarts. Neemt alle tijd, altijd vriendelijk en legt alles goed uit. Maakt van elke controle een feestje.
Lees verder
Tandarts Wegener is een hele deskundige tandarts waar ik al jaren kom. Heel correct met het maken van afspraken en heel duidelijk in de eventuele vervolgstappen die gaan komen.